26 november 2020

Stichting Leergeld bedankt alle stemmers

Dank aan iedereen die tijdens de verkiezingen van de RaboClubSupport aktie op Stichting Leergeld Nuenen heeft gestemd. 
Met de opbrengst van € 1057,05 kunnen wij weer heel veel kinderen, die aan de zijlijn staan, een kans bieden om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Ons motto: ALLE KINDEREN MOGEN MEEDOEN, WANT NU MEEDOEN IS STRAKS MEETELLEN!

16 oktober 2020

Leergeld Nuenen timmert aan de weg!In oktober verscheen in het blad Zó Nuenen een artikel over ons werk. Lees hier verder.....>

9 september 2020
Tablet of laptop verplicht stellen voor middelbare scholen?

HET MAG NIET! 

Middelbare scholen stellen laptops steeds vaker verplicht, terwijl dat wettelijk verboden is. Veel ouders hikken aan tegen de hoge kosten. ‘De scholen komen er mee weg’, zegt Stichting Leergeld in een artikel in de Volkskrant van 9 september.
Lees hierover meer ....... 

18 april 2020
Landelijke collecte Nationaal Fonds Kinderhulp
Op maandag 20 april ging de landelijke collecte voor Kinderhulp van start. Door de coronacrisis kan er echter geen huis-aan-huis collecte worden gehouden. In plaats daarvan was er een digitale collectebus geopend.
Voor ons als Leergeld is Kinderhulp van groot belang. Zo kunnen we financieel worden ondersteund bij uitgaven, waar we zelf geen budget voor hebben. Het zou mooi zijn als we iets kunnen terugdoen!
Door een van onze vrijwilligers is een digitale collectebus aangemaakt. Vrienden en bekenden konden hier voor doneren. In een week werd er € 1957,- opgehaald!! Dit bedrag gaat rechtstreeks naar Kinderhulp!