Stichting Leergeld bedankt alle stemmers

26 november 2020

Dank aan iedereen die tijdens de verkiezingen van de RaboClubSupport aktie op Stichting Leergeld Nuenen heeft gestemd. 
Met de opbrengst van € 1057,05 kunnen wij weer heel veel kinderen, die aan de zijlijn staan, een kans bieden om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Ons motto: ALLE KINDEREN MOGEN MEEDOEN, WANT NU MEEDOEN IS STRAKS MEETELLEN!

Leergeld Nuenen timmert aan de weg

16 oktober 2020

In oktober verscheen in het blad Zó Nuenen een artikel over ons werk. Lees hier verder.....>

Tablet of laptop verplicht stellen voor middelbare scholen? Het mag niet!

9 september 2020

Middelbare scholen stellen laptops steeds vaker verplicht, terwijl dat wettelijk verboden is. Veel ouders hikken aan tegen de hoge kosten. ‘De scholen komen er mee weg’, zegt Stichting Leergeld in een artikel in de Volkskrant van 9 september.
Lees hierover meer ....... 

Landelijke collecte Nationaal Fonds Kinderhulp

18 april 2020

Op maandag 20 april ging de landelijke collecte voor Kinderhulp van start. Door de coronacrisis kan er echter geen huis-aan-huis collecte worden gehouden. In plaats daarvan was er een digitale collectebus geopend.
Voor ons als Leergeld is Kinderhulp van groot belang. Zo kunnen we financieel worden ondersteund bij uitgaven, waar we zelf geen budget voor hebben. Het zou mooi zijn als we iets kunnen terugdoen!
Door een van onze vrijwilligers is een digitale collectebus aangemaakt. Vrienden en bekenden konden hier voor doneren. In een week werd er € 1957,- opgehaald!! Dit bedrag gaat rechtstreeks naar Kinderhulp!