29 april 2019

Lintje voor Paul de Witte

Tijdens zijn afscheid van de parochie Heilig Kruis werd Paul de Witte door locoburgemeester Caroline van Brakel benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. 

Paul de Witte was jarenlang lid van de pastoraalgroep van de parochie en daarnaast voorzitter van het werkveld Liturgie en had de rol van adviseur binnen de parochiële caritasinstelling van Heilig Kruis. Daarnaast zette hij zich, als voorzitter, vrijwillig in voor Stichting Leergeld Nuenen.

Vanaf 2014 was hij maatschappelijke begeleider voor vluchtelingen binnen de Lev-groep. In die rol ondersteunt hij vluchtelingen. Binnen de gemeenteraad van Nuenen was De Witte van 2001 tot 2010 bovendien raadslid voor het CDA en daarna is hij drie jaar wethouder geweest namens die partij.

26 april 2019

Donatie- actie!!
Er worden sponsoren gezocht om kinderen gelegenheid te geven, al of niet met hun gezin, naar de voorstelling te gaan van Aladdin, de musical. Deze wordt uitgevoerd op 29 en 30 juni in het Parktheater in Eindhoven. Een aantal gezinnen in Nuenen gaat hier inmiddels al gebruik van maken. Doet u mee aan deze inzameling?
Voor meer informatie: klik hier

19 april 2019
In het parochieblad Kruiswoord doet adviseur Margreet Steeghs verslag van haar werkzaamheden voor Leergeld Nuenen.

Lees hier het artikel.

 
13 maart 2019
Leergeld Nederland:   
Wij ondersteunen van harte de intenties van de minister, wij pleiten hier al jaren voor! School mag geen kinderen uitsluiten, want alle kinderen mogen meedoen! Slob: ouderbijdrage altijd vrijwillig, ook bij tweetalig onderwijs.     
                     
 

26 november 2018

Leergeld doet ertoe!!
Vandaag is er een eindrapport verschenen over de aanpak, zoals die door alle lokale Leergeldafdelingen wordt gevoerd. Ook dagblad Trouw berichtte hier al over. Meer weten? Lees hier het rapport!